YENİ KAYIT

HACI ŞAYESTE-MUSTAFA GÜNEŞ ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı Yeni Kayıt İşlemleri

1- BAŞVURULARIN ALINMASI :

Başvurular 31 Temmuz ile 11 Ağustos 2023  tarihlerinde hafta içi 10:00 - 16:00 saatleri arasında Okulumuzda yapılacaktır.

MEB Okul Öncesi ve İlköğretim Okulları Yönetmeliği gereği; bir sonraki yıl İlkokula başlayacak çocuklar öncelikli olarak kaydedilecektir. Bu doğrultuda Okulumuz kayıtları :

-  Eylül 2023 tarihi itibariyle 59 Aydan (EKİM 2018)  - 48 Aylığa (EYLÜL 2019)  DOĞUM tarihli

çocuklar (4-5 yaş) öncelikli olarak kaydedilecektir.

2018 Ekim,Kasım,Aralık,

2019 Ocak,Şubat,Mart,Nisan,Mayıs,Haziran,Temmuz,Ağustos,Eylül .

---   Kontenjan kalması halinde sırasıyla  3 yaş öğrencileri, daha sonraki tarihlerde ayrı bir duyuru

yapılarak kayıt edilecektir.

• Belirtilen tarihlerden sonra gelenler yedek listeye yazılacaktır.
  • Kontenjanlarımız sınırlı olup kayıt tarihleri bitmeden de dolabilir. Bu durumdan sonra başvuranlar yedek listeye yazılacaktır.

Kontejyan dahilinde okulumuza gelen başvurular doğrultusunda en büyük yaş grubundan başlayarak (ekim 2018) kayıtlar gerçekleştirilecektir.Bilginize;

2- KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER :

• Başvuru Formu (okuldan verilecektir).
  • Anne, baba ve çocuğa ait son 3 ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf.
  • Çocuğa ve anne-babasına ait Nüfus cüzdanı (kayıt sırasında beyan edilecektir).
  • Çocukta herhangi bir Özel Eğitim durumu var ise kayıtta velisi tarafından beyan edilmelidir.

2-  KAYITLARIN İLANI :

• 01-11 Ağustos 2022 tarihleri arasında başvurular kontrol edilerek kesin kayıt işlemi gerçekleştirilecektir. Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilere sms yolu ile bilgi verilecektir.
  • Kesin kayıt hakkından vazgeçen öğrencilerin yerine yedek listeden sırasıyla kayıt yapılacaktır.

3- AİDAT ÜCRETLERİ :

• MEB Okul Öncesi ve İlköğretim Okulları Yönetmeliği 12/05/2023 tarih ve 32188 sayılı yapılan değişiklikle; Okul öncesi kurumlarında aidat ücreti alınmayacaktır.

4- GENEL BİLGİLER – HATIRLATMALAR :

• Okul giriş çıkış saatlerimiz Normal eğitim : 08:45 – 13:45  saatleri arasındadır.
  • Sabah kahvaltı verilecektir. (MEB tarfından)
  • Öğrenci kırtasiye ve kişisel kullanacağı ihtiyaç listesi, uyum haftasında öğretmenlerimiz tarafından belirlenecek listeye göre veliler tarafından alınacaktır.
  • Çocuk Kulübü açılmayacaktır.

Web sitemiz: http://hacisayestemustafagunesanaokulu.meb.k12.tr/

Instagram hesabımız:   Manavgat HŞMG Anaokulu

Okul Tlf                        :   0242 7535580

Adres                            :   Side Mah. 520 Sokak  No: 26/B Manavgat/ANTALYA