Antalya'da Yapılan e-Twinning Matematik Seferberliği Çalıştayına Katıldık!!!

Okulumuz Laleler Sınıfı Öğretmeni Zeliha SAPMAZ YEĞİTEK Genel Müdürlüğü ve eTwinning Ulusal Destek Servisi işbirliğiyle 24-26 Kasım tarihleri arasında Antalya'da yapılan e-Twinning Matematik Seferberliği Çalıştayına katılım sağladı.Yürütülen eTwining profelerinde Matematik seferberliği kapsamında yapılak yeni disiplinler arası çalışmaların ele alındığı çalıştayda bu güne kadar yapılan çalışmalar anlattılar ve yeni projeler oluşturduşlar.Oluşturulan yeni projeler kapsamında Okulumuzda da  DOĞANIN GİZLİ MATEMATİĞİ projesi ile öğrencilerimizin gözlem yeteneğini kullanıp matematik becelerilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz.Öğrencilerimizin yaparak yaşayarak öğrenmesini temel alarak doğadaki materyaller ile;ritim müzik,ritmik sayma,drama çalışmaları materyal oluşturma gibi kazanım ve karamları oyun temelli öğrenmelerini sağlamayı hedefliyoruz.bu bağlamda olumuzda süreç içerisinde devam edecek projenin çıkış noktası matematiği günlük hayatın içerisinde aramak ve günlük yaşam ile matematiğin arasında ki bağı kavramak vardır.

29-11-202229-11-202229-11-202229-11-202229-11-2022